pearl jam

Pearl Jam

Czwartek 14.07 18:00
ZMIANA TERMINU WYDARZENIA Z 23.07.2021 NA 14.07.2022

Uwaga! Organizator poinformował, że data koncertu zaplanowanego na 23 lipca 2021 r. (a wcześniej 20 lipca 2020 r.) została zmieniona na 14 lipca 2022 r.

Komunikat organizatora:

Koncert Pearl Jam zaplanowany na 23 lipca tego roku w TAURON Arenie Kraków został przełożony na 14 lipca 2022 roku. 

Zachowaj swój bilet, ponieważ będzie ważny na nową datę. Bądźcie bezpieczni i dbajcie o siebie.

Rok po przełożeniu trasy koncertowej z 2020 roku trudno jest ponownie przesunąć w przyszłość powrót na trasę. 

Świadomość wprowadzania szczepień na całym świecie daje dużo nadziei i Pearl Jam z niecierpliwością oczekuje dnia, w którym będą mogli ponownie bezpiecznie podróżować. W międzyczasie zespół ma nadzieję, że wszyscy zachowają ostrożność i noszą maski czekając na bezpieczne spotkanie w 2022 roku.

Aby docenić cierpliwość fanów Pearl Jam w tych trudnych czasach, zespół proponuje darmową transmisję z Hard Rock Calling Festival w 2010 roku (Hyde Park, Londyn). Ten archiwalny program będzie dostępny od piątku 2 kwietnia od godziny 20:00 ET (01:00 CET) do poniedziałku do 5 kwietnia do godziny 23:59 ET (04:59 CET) na oficjalnym kanale zespołu na YouTube, na fanpagu Pearl Jam na Facebooku. Facebooku Pearl Jam, a także na nugs.net. Materiał składający się z 27 piosenek został zarejestrowany przez ekipę Hard Rock Calling, a nagranie zostało zremiksowane przez producenta Gigaton, Josha Evansa.

Wejdź na www.pearljam.com, aby uzyskać szczegółowe informacje i aktualizacje.

Więcej informacji: https://www.facebook.com/events/315129989864655

Organizator wydarzenia: Live Nation.

Informacje o biletach: www.LiveNation.pl i www.Ticketmaster.pl

Strefa Biznes

Weronika Plata

Strefa Biznes

Najem długoterminowy


tel.: +48 739 455 725


Marzena Sadowska